• INTENSE RUST EN VERGEZICHTEN

Welkom bij Hotel Dorhout Mees

Vlakbij Biddinghuizen, middenin de uitgestrekte polder ligt het prachtige Hotel Dorhout Mees. Het hotel beschikt over 43 comfortabele hotelkamers, een gezellige hotelbar en multi-functionele vergaderzalen. Daarnaast beschikt Dorhout Mees over een 54 holes golfcourse, een schietterrein, outdoorterrein, een prachtig vergadercentrum en authentiek restaurant. 

Hotel Dorhout Mees zorgt voor een unieke beleving bij zowel onze zakelijke- als vrijetijdsgast. Combineer uw vergadering met een cursus golfen of kleiduiven schieten. Geniet van een heerlijk weekendje weg in combinatie met de vele buitensportmogelijkheden. Princess Hotel Dorhout Mees zorgt voor een geweldig verblijf!

U bent van harte welkom!

  • Laagste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • Direct bevestigd

Stoere activiteiten

Bij Dorhout Mees bieden wij vele mogelijkheden voor spannende buitenactiviteiten.

Lees verder

Lekker eten

In ons restaurant kunt u genieten van a la carte gerechten. In de zomer staat de BBQ voor u aan.

Lees verder

Vergaderen

Wij bieden alle faciliteiten voor een ongestoorde vergadering.

Lees verder
Schaatsen op de langste baan van Nederland!

Schaatsen op de langste baan van Nederland!

Schaatsen op de mooiste en langste kunstijsbaan in Nederland gecombineerd met een overnachting, inclusief ontbijt bij hotel Dorhout Mees. Bij terugkomst in het hotel zorgt onze chef tevens voor een overheerlijk plate gerecht!

Reserveer nu
Faciliteiten

Faciliteiten

Hotel Dorhout Mees beschikt naast de sfeervolle hotelkamers over een gezellige hotelbar en heerlijke sauna. Daarnaast beschikt Dorhout Mees over een 54 holes golfcourse, een schietterrein, outdoorterrein en authentiek restaurant.

 

Lees verder
Onbezorgd verzorgd

Onbezorgd verzorgd

Geniet van 2 overnachtingen in een comfortabele kamer inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk 3 gangen diner in ons culinaire restaurant. 

Reserveer nu