Faciliteiten

Algemeen

Hotel Dorhout Mees beschikt over 43 sfeervolle hotelkamers, een familiekamer, een appartement, een gezellige hotelbar en multifunctionele vergaderzalen. Daarnaast beschikt Dorhout Mees over een 54 holes golfcourse, een schietterrein, outdoorterrein, een prachtig vergadercentrum en authentiek restaurant.

Het hotel biedt op eigen terrein gratis parkeerplaatsen aan. In het gehele hotel heeft u gratis toegang tot draadloos internet.

Restaurant

Restaurant Dorhout Mees in Biddinghuizen is de plek waar smaak, beleving en pure passie samenkomen. Elegant, eigentijds en sfeervol. Laat je verrassen door onze chef-koks met bijzondere culinaire hoogstandjes in ons huiselijke restaurant.

Neem plaats bij de brandende haard en geniet van een aperitiefje of kijk uit op de fantastische natuuromgeving. Er hangt een heerlijke ongedwongen sfeer waardoor je volop kunt genieten.

In - en outdoor sportfaciliteiten

Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij Hotel Dorhout Mees. De omgeving biedt volop mogelijkheden zoals fietsen, hardlopen en wandelen. Ontdek nu de vele mogelijkheden die Hotel Dorhout mees biedt op http://www.dorhoutmees.nl/.

Wellness

Hotel Dorhout Mees beschikt over een zonnebank en een sauna.

Honden

Honden zijn van harte welkom in ons hotel. Honden zijn niet toegestaan in het restaurant maar wij hebben een gezellige lounge waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. De toeslag voor het verblijf van uw hond bedraagt € 16,00 per hond, per nacht.